ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

Για εκπαιδευόμενους εκπαιδευτές
Ημερομηνία :23.12.2012

Αγαπητοί φίλοι και φίλες,

όπως φανταζόμαστε όλοι θα έχετε πληροφορηθεί, η οικογένεια του PHTLSκαι του ΕΚΑΒ δέχτηκαν αυτές τις ημέρες ένα τεράστιο πλήγμα. Ο Διευθυντής του προγράμματος μας, ο καθοδηγητής, ο φίλος κι αδελφός μας Δημήτρης Βουρβαχάκης δεν είναι πια μαζί μας...

Για το ποιος ήταν ο Δημήτρης μας μπορείτε να βρείτε πάμπολλες αναφορές στο διαδίκτυο καθώς και στην ιστοσελίδα μας. Αυτό που δεν θα βρείτε όμως είναι όλα αυτά που βάλαμε στη ζωή μας μαζί του, τα κοινά μας όνειρα, το πάθος του που μας ένωνε, την κοινή μας αγάπη για την εκπαίδευση, την ανεξάντλητη δημιουργικότητα του, την μαγιά του ξεχωριστού ανθρώπου...

Η βαθιά θλίψη όλων μας, αντικαταστάθηκε  από πείσμα και θέληση. Θέληση να μην πάει χαμένη όλη η προσπάθεια που έχει γίνει μέχρι σήμερα, μα και πείσμα να τα καταφέρουμε.  Γνωρίζουμε ότι ο Δημήτρης μας είναι πιο ζωντανός μέσα στα προγράμματα αυτά παρά οπουδήποτε αλλού και ότι το καλύτερο μνημόσυνο που μπορούμε να του κάνουμε, είναι να βοηθήσουμε να καρποφορεί το δέντρο που φύτεψε.

Αν και η ατυχία της απώλειας του ήρθε ημερολογιακά πολύ κοντά στην ημερομηνία του προγράμματος, κρίναμε ότι οι υποχρεώσεις μας απέναντι σε σας αλλά και στον Δημήτρη δεν μας άφηναν άλλη επιλογή από το να «μαζέψουμε τα κομμάτια μας» και να προχωρήσουμε. Και το κάνουμε συστηματικά, εντατικά και με το μεράκι που αξίζετε….όπως ακριβώς θα ήθελε και ο Δημήτρης μας.

Έτσι, δεν αλλάζει τίποτα από τις ημερομηνίες που ήδη γνωρίζετε. Θα σας περιμένουμε λοιπόν στην Κρήτη τις 26 και 27 Ιανουαρίου όπως από την αρχή είχε προγραμματιστεί. Επειδή το πρόγραμμα έχει υποστεί κάποιες μικρές τροποποιήσεις, θα σας αποσταλεί πλήρες αναλυτικό πρόγραμμα της εκπαίδευσης και των υποχρεώσεων τις αμέσως επόμενες ημέρες ώστε να έχετε αρκετό χρόνο για την προετοιμασία σας. Προς το παρόν σας θυμίζουμε ότι πρέπει να μελετήσετε ξανά το βιβλίο του PHTLSκαι να φροντίσετε τον εαυτό σας και την οικογένεια σας μέσα στις γιορτές!

ΚΑΛΕΣ  ΓΙΟΡΤΕΣ!!!

Φιλικά
Ο υπεύθυνος για την εκπαίδευση σας
Μανώλης Πλεξουσάκης
Διευθυντής Κέντρου PHTLSΚρήτης
Εθνικό Κέντρο PHTLS Ελλάδας - Κύπρου

Μοριοδότηση

Το PHTLS μοριοδοτείται μέσω του Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου με μόρια CME-CPD της UEMS (Union Européenne des Médecins Spécialistes)

Τελευταία Νέα

03-06.10.2016

NAEMT Annual Meeting,

περισσότερα

03-07.10.2016

EMS WORLD Expo

περισσότερα

14.12.2015

Bleeding Control for the Injured Course

περισσότερα

15-19.09.2015

EMS World Expo. EDUCATION for today - SOLUTION for tommorow

περισσότερα

11-15.05.2016

2ο Πανελλήνιο Συνέδριο Ελληνικής Εταιρείας Επείγουσας Προνοσοκομειακής Φροντίδας με διεθνή συμμετοχή

περισσότερα

17-19.09.2015

Διαγωνισμός Πληρωμάτων Ασθενοφόρου - Κύπρος 2015

περισσότερα

15-19.09.2015

EMS WORLD Expo

περισσότερα

22.09.2012

Ημερίδα "Σύγχρονες τάσεις στην αντιμετώπιση του Τραυματία"

περισσότερα

Αιτήσεις Εγγραφής