Συχνές ερωτήσεις

ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ PHTLS / TFR

Εδώ θα βρείτε απαντήσεις στα συνηθέστερα ερωτήματα σχετικά με τα προγράμματα PHTLS και TFR. Αν δεν βρήκατε την απάντηση στο ερώτημά σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Πόσο είναι το κόστος συνδρομής στα Προγράμματα;

Για το πρόγραμμα PHTLS, το κόστος είναι 350 ευρώ με αγορά του βιβλίου ή εναλλακτικά 300 χωρίς την αγορά του βιβλίου και περιλαμβάνει εγγραφή στο πρόγραμμα PHTLS, βιβλία, εξοπλισμό, μοντέλα, αμοιβή βοηθητικού προσωπικού, πρωινά και μεσημεριανά γεύματα.

Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ

Για το πρόγραμμα TFR, το κόστος είναι 180 ευρώ και περιλαμβάνει εγγραφή στο πρόγραμμα PHTLS, βιβλία, εξοπλισμό, μοντέλα, αμοιβή βοηθητικού προσωπικού, πρωινά και μεσημεριανά γεύματα.

Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ

Και στα δύο προγράμματα, τα έξοδα διαμονής είναι δικά σας.

Σε ποιούς απευθύνοντε τα προγράμματα;

Το PHTLS είναι ένα εντατικό σεμινάριο διάρκειας δύο ημερών και απευθύνεται σε νοσηλευτές – τριες, γιατρούς, πληρώματα ασθενοφόρων, πυροσβέστες κ.α. Οι θεωρητικές γνώσεις είναι για όλους οι ίδιες. Η πρακτική άσκηση χωρίζεται σε δύο μέρη στο προχωριμένο και στο βασικό. Η μόνη διαφορά είναι ότι οι νοσηλευτές – τριες και γιατροί εκπαιδεύονται στην τοποθέτηση του ενδοτραχειακού σωλήνα.

Το TFR είναι ένα μονοήμερο πρόγραμμα συνεχιζόμενης εκπαίδευσης, που διδάσκει τις βασικές αρχές της Προνοσοκομειακής Αντιμετώπισης Τραύματος (PHTLS) και απευθύνεται σε όλους αυτούς που δεν είχαν προγενέστερα κατάρτιση στην Επείγουσα ή την Εξειδικευμένη Προνοσοκομειακή Ιατρική.

Ποιά είναι η γλώσσα των διαλέξεων των σεμιναρίων;

Και στα δύο προγράμματα, η γλώσσα του σεμιναρίου είναι η ΕΛΛΗΝΙΚΗ.

Τα προγράμματα PHTLS/TFR μου παρέχουν Μόρια Συνεχιζόμενης Ιατρικής Εκπαίδευσης (CME-CPD);

Ναί μόνο το PHTLS.

Tι είναι το PHTLS pre-test; Απαιτείται ελάχιστος βαθμός σωστών απαντήσεων;

Tο PHTLS pre-test, είναι μια γραπτή δοκιμασία 50 ερωτήσεων πολλαπλής επιλογής. Δεν απαιτείται ελάχιστος βαθμός σωστών απαντήσεων. Σκοπός του τεστ, είναι να προετοιμαστείτε για το πρόγραμμα. Όμως, δεν θα γίνετε δεκτοί να παρακολουθήσετε το σεμνάριο εάν δεν έχετε προηγουμένως υποβάλλει ηλεκτρονικά το pre-test.

Πώς μπορώ να συμπληρώσω το PHTLS pre-test;

Tο PHTLS pre-test μπορεί να συμπληρωθεί on-line. Τα άτομα που ενδιαφέροντε να παρακολουθήσουν κάποιο σεμινάριο PHTLS, θα πρέπει αρχικά να συμπληρώσουν την αίτηση εγγραφής στο πρόγραμμα. Αφού η αίτησή τους γίνει δεκτή, θα τους αποσταλούν κωδικοί πρόσβασης στο σύστημα και σχετικές οδηγίες για τη συμπλήρωσή του.

Πώς μπορώ να ενημερώνομαι για εκδηλώσεις του πραγματοποιούνται;

Για να λαμβάνετε νέα σχετικά με δραστηριότητες-εκδηλώσεις, αρκεί να δηλώσετε το email σας στη φόρμα "Μείνετε ενημερωμένοι" τoυ site μας.

Μοριοδότηση

Το PHTLS μοριοδοτείται μέσω του Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου με μόρια CME-CPD της UEMS (Union Européenne des Médecins Spécialistes)

Τελευταία Νέα

03-06.10.2016

NAEMT Annual Meeting,

περισσότερα

03-07.10.2016

EMS WORLD Expo

περισσότερα

14.12.2015

Bleeding Control for the Injured Course

περισσότερα

15-19.09.2015

EMS World Expo. EDUCATION for today - SOLUTION for tommorow

περισσότερα

". $row['eventdatedesc'].""; echo $row['title']; echo "

"; if (strip_tags($row['text']) =="") { echo "".$more[$language].""; } else { echo "". $more[$language].""; } echo "

"; } mysqli_free_result($result); ?>

Αιτήσεις Εγγραφής